Scangaroo

1

Direct in de vrachtwagen scannen

Scangaroo is een applicatie, waarmee compacte document scanners kunnen worden aangestuurd op boordcomputers, tablets en smartphones in vrachtwagens en trucks. Vrachtbrieven, CMR, Lieferschein, pakbonnen, emballage bonnen en andere documenten die bij transport gebruikt worden, kunnen direct worden gescand op en compacte document scanner met behulp van de Scangaroo applicatie op het moment dat geladen of gelost wordt.

2

Administratie stromen

Op deze manier is informatie over laden en lossen real-time beschikbaar voor de transporteur. De transporteur kan de gescande informatie snel doorspelen aan de opdrachtgever, het laadadres en het los adres. Logistieke administratie kan direct worden bijgewerkt. Facturatie kan direct hierna plaatsvinden en emballage administratie is op orde. Naast de inzet van Scangaroo in transport en logistiek, wordt de app ook op andere plaatsen ingezet in andere bedrijfstakken, om documenten direct te kunnen scannen.

3

Alle benodigdheden

Tconsult levert niet alleen de scanoplossing maar ook de benodigde hardware. Wij leveren desgewenst de benodigde hardware voor de scanoplossing. De totale oplossing bestaat uit de scanner, kabels, telefoon, tablet of boordcomputer. Vraag naar alle mogelijkheden!

Ons laatste nieuws
Mustafa Kiziltepe - accountmanager

Heb je nog vragen?

Stuur mij een vraag per mail of bel mij.